Το Τέρας Κάντιδα: Μεταλλάχθηκε μέσα μας εξ αιτίας της Κλιματικής Αλλαγής & της Πολυφαρμακίας! Είναι πλήρως αποδεδειγμένο -10 χρόνια έρευνας

223
Πρωτοανακαλύφθηκε το 2009.
Εξελισσόταν αρχικά αργά, αλλά εκθετικά, με αποτέλεσμα σήμερα να θωρείται ήδη ο πιθανός επόμενος Υπεριός (Υπερ-μανιταροειδές) που σκοπεύει να πάρει την σκυτάλη…
Ξεκινώντας με τον HIV δεν ξέραμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον…
Η Candida auris εξελίχθηκε και παραλλάχθηκε ξεχωριστά και παράλληλα, σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές της Γης:
Τι έχει αποδειχθεί με τις ως τώρα 10χρονες μελέτες;
Έχει αποδειχθεί ΄’οτι:
1) Υπέστη φυσιολογική μετάλλαξη αντιστεκόμενη στην νοσοκομειακή φαρμακευτική αγωγή του κοκτέηλ ισχυρών αντιβιοτικών με τα οποία αντιμετωπίζεται η “προσβολή από κάντιδα” (εσωτερική, “infection”), αλλά και η καντιδίαση, (εξωτερική, “colonisation”) από το παγκόσμιο φαρμακευτικό σύστημα…
2) Οι αυξημένες θερμοκρασίες έπαιξαν επίσης πρωταρχικό ρόλο στις παραλλάξεις.
(πρωτο-Εμφανίστηκαν στις πιο θερμές, νότιες περιοχές)
Άρα η κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με την πολυφαρμακία (των συνθετικών, των “χημικών” φαρμάκων) που λέγαμε, είναι ικανές συνθήκες για να εξηγηθεί ο μεγάλος αριθμός των παραλλάξεων, όλο και περισσοτέρων μικροσκοπικών όντων. Μεταλλάσσονται ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
Αυτό είναι ήδη, επιστημονικά πλήρως αποδεδειγμένο στην περίπτωση της “απλής” candida που μετεξελίχθηκε σε candida auris πριν 10 χρόνια και σιγά, αλλά σταθερά, απλώνεται.
Ειδικότερα: Όσο πιο μικρός είναι ο κύκλος αναπαραγωγής ενός οργανισμού, τόσο πιο γρήγορα προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες.
Επακολούθως, όσο πιο εύκολα θα εξελιχθεί, αυτός ο μικρός οργανισμός, τόσο πιο δύσκολα θα εξελιχθούμε εμείς, ώστε να συμβιώνουμε σωστά μαζί του.
Ως τώρα γνωρίζαμε για να μικρόβια ανθεκτικά στα αντιβιοτικά.
Ο συγκεκριμένος μικροοργανοσμός, η Candida, εκτός του ότι απέκτησε 100% ανοσία σε όλα τα νοσοκομειακά φάρμακα, “κατοχύρωσε” και γενετικά, ακριβώς αυτή του την ιδιότητα, με την μετατροπή του DNA του!
Η Candida auris είναι 100% ανθεκτική σε όλα τα αντιβιοτικά. Μένει στις επιφάνειες για πολλές εβδομάδες και δεν την σκοτώνει εύκολα η ξηρασία όπως συμβαίνει με την απλή Candida που καμιά φορά κολλάμε στις κοινόχρηστες τουαλέτες.
Η γρήγορη έρευνα που έκανα δείχνει ότι
μεταδίδεται και προσβάλλει τον οργανισμό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ,μεταδίδεται και προσβάλλει η απλή κάντιδα.
Η μόνη διαφορά είναι ότι ενώ πριν οι γιατροί την θεράπευαν με κοκτέιλ ισχυρών αντιβιοτικών, τώρα πια δεν την πιάνει κυριολεκτικά τίποτα.
Η εσωτερική λοίμωξη με κάντιδα προκαλείται όταν εισέλθει από έξω, από “κατάσταση αποικίασης” όπως λέγεται.
Η εσωτερική λοίμωξη δεν μπορεί να προκληθεί από την κάντιδα που ζει και συνυπάρχει στο αίμα μας.
Άλλο δηλαδή είναι η αύξηση των ποσοστών της κάντιδας του αίματος και άλλο η λοίμωξη που προέρχεται από την εκ των έξω εισβολή “ειδικά προσαρμοσμένων” στελεχών που μπορούν να προκαλέσουν ουρολοίμωξη, καθώς και στα άλλα όργανα.
Άρα λοιπόν, η αποτελεσματική  αντιμετώπισή της, πριν μπει στον οργανισμό θα πρέπει να είναι το κλειδί και ο στόχος πριν την επόμενη πανδημία. 
Η “αποικιακή” κατάσταση και της απλής, αλλά και της Candida auris (όταν δηλαδή ζει στα μάτια, ,μύτη, στόμα, γεννητικά όργανα) ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ. Μπορεί να μείνει χωρίς να εισέλθει θεωρητικά επ άπειρον.
Κίνδυνο αποτελεί άπαξ και εισχωρήσει και προσβάλλει κάποιο όργανο.
Και η απλή μπορεί να επιφέρει θάνατο, αν δεν αντιμετωπιστεί η λοίμωξη την οποία προκαλεί εσωτερικά όταν εισέλθει.
Απλά η Άουρις δεν θεραπεύεται με τα γνωστά συνθετικά φάρμακα που θεραπεύουν την απλή.
Τώρα:
1) Υπάρχει φυσικός τρόπος αντιμετώπισης της εξωτερικής “αποικιακής” κάντιδας (μιλάμε για την απλή κάντιδα) πριν αυτή εισχωρήσει στον οργανισμό και δημιουργήσει σοβαρές λοιμώξεις των οργάνων;
2) Αν υπάρχει, τότε, είναι ο φυσικός αυτος τρόπος ικανος να εξαλείψει και την παράλλαξη που είναι ανθεκτική στα συνθετικά αντιβιοτικά  και φάρμακα;
Το επόμενο μήνυμα θα σας συναρπάσει.
Στο μεταξύ περιμένω διορθώσεις και ειδικά αν τυχόν κάνω λάθος στο αν η μοιραία παράλλαξη λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως η παλιά.
Το μεγάλο πρόβλημα για τους επιστήμονες που ασχολούνται με τον Υπερ οργανισμό αυτό, είναι για την ώρα, ότι δεν μπορούν εύκολα να διακρίνουν με τα τεστ ποια ακριβώς έκδοση είναι…
Η οικολογική θεραπεία της (εξωτερικής) καντιδίασης (100% δοκιμασμένη)  θα σας αρέεσει…
Δημήτρης Φαναριώτης
7βιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here