Α. Κογεβίνας: Είναι άραγε τα lockdown ο δρόμος μπροστά; -Κοινωνική Οικονομία: Η μόνη διέξοδος;;; Γλυκόριζα: Ενισχύει τα πνευμόνια

188
Κοινωνική Οικονομία: Η μόνη διέξοδος;
Ζω Οικολογικά απόψε στις 18:00 με 19:00
Η σημασία της Κοινωνικής Οικονομίας διεθνώς και στην Ελλάδα.
Επιμέλεια ύλης & μεταφράσεις: Δίκτυο Κ.Α.Π.Α.
———————————
Τι δεν γίνεται σωστά και τι θα πρέπει να γίνει σωστά για να πιάσουν τόπο οι προσπάθειες και οι θυσίες όλων:
Είδαμε την επιτυχημένη εφαρμογή του έγκαιρου πρώτου lockdown στην Ελλάδα, που καθυστέρησε τη διάδοση της COVID-19 όταν αιφνιδιαστήκαμε από την ραγδαία εξέλιξη. Τα lockdown όμως δεν μπορεί να είναι ο κύριος τρόπος αντιμετώπισης της πανδημίας, γιατί αν επαναλαμβάνονται τακτικά θα καταστραφεί η οικονομία. Θα χαθεί το έκτακτο και δυνατό αυτό όπλο αφού δεν θα το αντέχουμε οικονομικά. Τα lockdown χρησιμεύουν σαν έκτακτη τελευταία λύση για να αποτραπεί η κατάρρευση του συστήματος υγείας, ώστε να δοθεί χρόνος για να οργανωθούν κάποια άλλα προληπτικά μέτρα. Περισσότερα
———————————
Ξεχάσαμε και την:
Γλυκόριζα:
Η αγαπημένη καραμέλα μικρών και μεγάλων είναι ένα από τα λίγα γνωστά φυσικά που κάνουν καλό και ενισχύουν τα πνευμόνια.
Στην Ιταλία, τόσο οι καραμέλες που είναι το ζουμί στεγνωμένο, όσο και τα κομμάτια ξύλου προς μάσημα, δεν λείπουν από καμία εορτή κανένα πανηγύρι.
Κάθε λαϊκή εορτή και παραδοσιακή εκδήλωση στην Ιταλία, είναι επενδυμένη μα την παρουσία και ευρεία κατανάλωση γλυκόριζας. Στικάκια μεγάλα έως μισό μέτρο.
Βοηθάει όσους θέλουν να κόψουν το τσιγάρο και επαναφέρει τα πνευμόνια σε όσους το έκοψαν, πολύ γρηγορότερα.
 Το Septilin που λέγαμε, μοσχοβολάει γλυκόριζα και περιέχει και λίγο από όλα τα άλλα γνωστά βότανα που κάνουν καλό ως ήπια αλλά αποτελεσματικά αντισηπτικά.
Σαν προϊόν αγιουρβέδας, περιέχει ένα ελάχιστο από πολλά βότανα, ενεργοποιημένα στο γουδί, που λειτουργούν αποτελεσματικά για πολύ καιρό, λόγω του ότι δίνεται ένα ελάχιστο από το καθένα, έτσι ώστε να μην τα συνηθίζει ο οργανισμός και είναι κατάλληλα και για μακροχρόνια χρήση.
Δημήτρης Φαναριώτης
7βιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here