5G, & 3D VR & Sat ιντερνέτ: Τα τρίδυμα του 2020. Πλανητική Κάλυψη Total Electrosmog!

86
Αν δεν αγοράσω ένα VR headset για το παιδί μου, το απομακρύνω από την δυνατότητα να βρει εργασία στο (εγγύς) μέλλον που οι νέες τεχνολογίες θα έχουν εφαρμοστεί μαζικά και συνδυαστικά και ο κόσμος θα έχει αλλάξει τελείως.
Από τη άλλη, ακόμα και ένα VR headset των 5 ευρώ για το τηλέφωνο, αν ήδη αγοράσατε, τότε έχετε ήδη δώσει σήμα στις εταιρίες ότι θα στηρίξετε το “νέο ασύρματο ευζωνικό δίκτυο υψηλών ταχυτήτων”…
Η ζήτηση για VR headsets ισοδυναμεί με ζήτηση για τοποθέτηση 5G καθώς και δορυφορικού Ιντερνέτ υψηλών ταχυτήτων όπως το Starlink της spaceX η οποία εδώ και 7 μήνες (24/5) εκτόξευσε τους πρώτους 60 δορυφόρους και ως σήμερα τους δοκίμαζε, τεστάροντας τις νέες αυτές συχνότητες υψηλών gigahertz, για πρώτη φορά στην πράξη.
Το πρώτο μήνυμα στο τουίτερ μέσω του δορυφόρου Starlink στάλθηκε στις 21 Οκτωβρίου από τον ιδιοκτήτη Ελον Μασκ. “Wow it worked”, ήταν το δεύτερο.
Και καθώς η SpaceX με το πρόγραμμα Starlink είναι οι πρώτοι που έβγαλαν τις πρώτες άδειες και άνοιξαν αυτή τη νέα αγορά με 1.200 δορυφόρους, πριν ενάμισι μήνα ζήτησαν δεκαπλασιασμό των αδειών από τον αρχικό τους στόχο. Εκτιμάται ότι το κάνουν για να μπορέσουν να προλάβουν όσο γίνεται περισσότερους πελάτες πριν τις ανταγωνιστικές τους εταιρίες που ετοιμάζουν δορυφόρους να κάνουν το ίδιο… SpaceX Starlink Constellation Could Swell by 30,000 More Satellites
Όμως, κατάλαβα ότι θα χρειαστούν πολύ μεγαλύτερη κάλυψη από ότι αρχικά εκτιμούσαν και για έναν άλλο λόγο
Το μόνο “μειονέκτημα” του δορυφορικού Ιντερνέτ, είναι ότι έχει σήμερα έως και 625 μιλισεκόντ Latency (καθυστέρηση ανταπόκρισης), ενώ το καλωδιακό με οπτικές ίνες μόλις 25.
To 5G θα το φθάσουμε να έχει μόλις 1 με 2 μιλισεκόντ Latency”. Αυτό μπορεί να μην έχει διαφορά στο να δεις ένα βίντεο, αλλά έχει στο να συγχρονίσεις δύο αυτόνομα ρομπότ που εργάζονται μαζί“.
Η Σταρλινκ υπόσχεται ότι στο μέλλον θα φθάσει το δορυφορικό στα 25 μιλισεκόντ. Από σήμερα πάντως, την σύνδεση Λονδίνο Νέα Υόρκη θα την πετύχουν στα 43 από την αρχή. Αν κατάλαβα καλά, το πετυχαίνουν λόγω της γειτνίασης και πυκνότητας των δορυφόρων που έχουν εκτοξεύσει με στόχο να εξυπηρετήσουν αυτό τα συγκεκριμένα σημεία, καθώς το σήμα εναλλάσσεται πιο γρήγορα από δορυφόρο σε δορυφόρο, όταν είναι πυκνότερα. Why SpaceX is Making Starlink
Για να συμφέρει τις χρηματιστηριακές αλλαγές που τα μιλισεκόντ μπορούν να κοστίσουν η να κερδίσουν εκατομμύρια…
Για να πετύχουν λοιπόν να συνδέσουν και άλλα σημεία της Γης μεταξύ τους με χαμηλή καθυστέρηση θα πρέπει να πυκνώσουν και να πολλαπλασιάσουν την ποσότητα των δορυφόρων, ειδικά για την περιοχή. Έτσι μειώνεται ο χρόνος εναλλαγής από δορυφόρο σε δορυφόρο που όσο πιο πυκνό είναι το δίκτυό τους τόσο μικραίνει η καθυστέρηση στη μετάδοση του σήματος. Δηλαδή: Ο δεκαπλασιασμός των δορυφόρων που θα πάνε στους 40.000 μπορεί να χρειαστεί να γίνει, μόνο και μόνο για να μπορεί να μειώσει το latency από το 600 μιλισεκόντ και, σε κάτω από 100 για μια περιοχή και μόνο. Κ.ο.κ. (!)
Άσε που η τεχνολογία Ιτνερνέτ με drones επίσης “παίζει” και κανείς δεν ξερει το πόσο θα εφαρμοστεί, με το Fcebook σε συνεργασία με την Airbus να ετοιμάζονταιι επίσης να …καταλάβουν το κομμάτι τους, τον ατέλειωτο από διαφορετικές τεχνολογίες, ψηφιακό κόσμο του μέλλοντος…
Και ο ανταγωνισμός τους για το χαμηλότερο latency θα μας κοστίσει σε πολλαπλάσιο “electrosmog”.
Σε κάθε περίπτωση κινδυνεύουμε με υπερπολλαπλασιασμό της ποσότητας αλλά και της έντασης και της πυκνότητας ανα περιοχή, των δορυφορικών σημάτων σε επίπεδα πολύ μεγαλύτερα των σημερινών που ως τώρα θεωρούνται μηδαμινά και σχετικά ασφαλέστερα από τις επίγειας…
Το GPS μέσα στο σπίτι χάνεται και έξω ίσα ίσα που πιάνει. Είναι μηδαμινό το σήμα του δορυφόρου του GPS .
Όμως, η εκπομπή του κινητού μας προς τον δορυφόρο είναι πολύ επικίνδυνη, ακόμα και από το GSM, (κινητή τηλεφωνία) διότι γίνεται τόσο δυνατά, για να φθάσει ως το δορυφόρο.
Φανταστείτε τι θα γίνεται με τις μελλοντικές εκπομπές προς τους δορυφόρους.
Και τώρα: Η Πραγματική …Πραγματικότητα!
Αυτό που ως τώρα γνωρίζαμε ως VR θα είναι κάτι άλλο:
H Εικονική Πραγματικότητα “v2.0” θα την ονόμαζα. Δεν θα είναι με γραφικά, αλλά με πραγματική απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο.
Σε αυτό και στις προεκτάσεις που έχει αυτό είναι που θα χρησιμεύσουν όλες αυτές οι δυνατές ιντερνετικές συνδέσεις. 5G και δορυφόρων.
Σύμφωνα με τον Πήτερ Διαμαντή που είναι σύμβουλος και επενδυτής στις μεγάλες επιχειρήσεις έρευνας και κατασκευής VR, για πραγματική απεικόνιση ώστε το μάτι να το εκλαμβάνει ως πραγματικότητα, δεν χρειάζεται πάνω από 49 Κ ανάλυση. Μόλις 49.000 Resolution Πενήντα φορές δηλαδή, πιο πυκνή απεικόνιση, από την γνωστή σε όλους μας 1080 full High definition.
Αντίστοιχα υψηλή θα πρέπει να είναι και η σύνδεση, up & down.
Θα είναι παιχνιδάκι για την 5G και την Sat τεχνολογια, ενώ θα “σέρνεται” ακόμα και με την πιο δυνατή σημερινή σύνδεση 4G. Να γιατί, είμαστε εμείς οι ίδιοι που αναπόφευκτα ζητάμε την τοποθέτηση κεραιών και δορυφόρων. Οι τεχνολογίες αυτές έχουν σχεδιαστεί “πακέτο” και όλα ήταν θέμα χρόνου…
Το μόνο που λείπει να μπούνε στην πράξη όλα μαζί είναι:
Α) Το ταχύτερο Ιντερνέτ με μικρή καθυστέρηση και Β) ταχύτερη υπολογιστική ισχύς.
Οι τεχνολογίες VR υπάρχουν ήδη και εξελίσσονται. Όπως:
Πραγματικό περπάτημα, αντί για κίνηση με κουμπιά και
εικονικά γάντια που δίνουν την αίσθηση του σκληρού και του μαλακού κι ότι αγγίζεις διαφορετικά πράγματα (χθεσινό το βίνtεο).
Ακόμα και η τεχνολογία που θα δίνουμε εντολές με τη σκέψη είναι ήδη στο εμπόριο. Brain-computer interfaces — or BCIs –
Και το θέμα της ταχύτερης υπολογιστικής ισχύος, έχει επίσης ήδη επιλυθεί: Με το cloud computing και τις πατέντες της nvidia που είπαμε σε πιο παλιό μήνυμα θα αντικαταστήσουν τα πολλά hardware με software και ΑΙ και έτσι θα μειώσουν τα έξοδα για τα hardware των σέρβερς κατά 200 φορές, ανεβάζοντας “τρελά” τις αποδόσεις και επιδόσεις. Το μόνο που θα χρειάζεται να έχουμε μαζί μας πια θα είναι η ασύρματη σύνδεση και μια οθόνη με μόντεμ και ίσως πληκτρολόγιο μέχρι να καταργηθεί κι αυτό ως μη χρειαστό.
Οι ειδικοί έπεσαν μέσα εκτιμώντας ότι το 2020 θα είναι η χρονιά που η εικονική πραγματικότητα θα “απογειωθεί”.
Ότι θα φθάσει δηλαδή, στο πραγματικό δυναμικό που “πρέπει” να έχει, δηλαδή μαζικά στον καταναλωτή, με προσιτή τιμή στην “απαιτούμενη ελάχιστη ποιότητα”…
Σε προσιτή τιμή θεωρείται ότι βρίσκονται ήδη τα μεσαίας κατηγορίας. Που μάλιστα εδώ και ένα μήνα εξαντλήθηκαν τελείως στις ΗΠΑ
Η αιτία γι αυτό το πανικό: Λέγεται ότι οφείλεται στην ανακοίνωση επικείμενης κυκλοφορίας ενός παχνιδιού με νέες προηγμένες VR δυνατότητες χείρισης.
Το σχέδιο για κάλυψη του πλανήτη με πολλαπλό σύστημα ασύρματων συνδέσεων θα είναι μεγαλύτερο και από ότι οι ίδιες οι εταιρίες αρχικά εκτιμούσαν.
Μέχρι το 4G μπορούσαμε να εντοπίσουμε τις κεραίες και αναλόγως να δράσουμε για να προστατευθούμε. Τουλάχιστον να απομακρυνθούμε από την πηγή.
Τώρα όλα τα σημεία της Γης θα καλύπτονται από ένα συνοθύλευμα συχνοτήτων…
Ένα “Global Electrosmog”.
Το μέγα νέο δίλημμα και με μαθηματικό παράδοξο:
Ακόμα και αν απαρνηθούμε την τεχνολογία, πράγμα που για την εποχή μας σημαίνει εν γνώσει μας, παραμονή στην ανεργία, 
1) Δεν θα μπορέσουμε να πείσουμε τους συνανθρώπους μας να κάνουν το ίδιο και
2) Δεν θα μπορούμε ούτε να “κρυφτούμε”, μακριά από τις κεραίες όπως αναγκαστικά κάναμε πριν.
Η εποχή και τα δεδομένα αλλάζουν. Και τώρα θα αλλάζουν πιο συχνά και συνεχώς…
Πρέπει να αναπροσαρμοστούμε και εμείς. Να αναπροσαρμοζόμαστε.
Μετά το Σκριπερό Κέρκυρας που ο κόσμος απέτρεψε τοποθέτηση κεραίας 5G στα κεντρικά ΟΤΕ και μετά την αρνητική απόφαση ΔΣ για λειτουργία κεραίας στην Καλαμάτα,
Τι …κάνουμε;
Πως θα πάμε μπροστά χρησιμοποιώντας μάλιστα και την τεχνολογία αλλά προστατεύοντας και την υγεία μας.
Διότι η υγεία πρέπει να πάει πάνω απ όλα!
Ποια είναι η γνώμη σας αγαπητοί φίλες/οι;
Αν έχετε κάποια επεξεργασμένη σκέψη, ιδέα, άποψη, πρόταση για το πως θα πορευτούμε, προστατευτούμε/προσαρμοστούμε στην νέα αυτή κατάσταση με την νέα αυτή τεχνολογία… Για την χρυσή τομή;
Τυχόν προτάσεις, μαζί και με την δική μας εκτίμηση καθώς και άλλες θα τις επεξεργαστεί σχετική ομάδα έρευνας που θα μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει μέσω Ιντερνετ.
Ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρον σας!
Χρόνια πολλά σε όλες/όλους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here