12% είχαν αντισώματα ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΒΡΗ 2019: Έρευνα Πανεπ. της Σιένα & Κρατικό Αντικ Ινστιτούτο σε δείγματα περσινά…

127
Είχαν πάρει δείγματα για κάτι άλλο. Προφανώς είχε μείνει περισσευμα από τα δείγματα στο ψυγείο.
Και σκέφτηκαν, δεν τους κάνουμε ένα τεστ νέας έκδοσης κορωναιου; Και βρήκαν:
————————————–
“Ως «ασθενής 0» της Ιταλίας θεωρείται ένας άνδρας σε μια μικρή πόλη κοντά στο Μιλάνο, τη βορειότερη περιοχή της Λομβαρδίας, στις 21 Φεβρουαρίου 2020.
 
Ωστόσο τα νέα ευρήματα που δημοσιεύτηκαν στην επιστημονική επιθεώρηση Tumori Journal του Εθνικού Αντικαρκινικού Ινστιτούτου της χώρας δείχνουν ότι το 11,6% των 959 υγιών εθελοντών που μετείχαν σε μια έρευνα για τον καρκίνο των πνευμόνων από τον Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι τον Μάρτιο του 2020 είχαν αναπτύξει αντισώματα στον κορωνοϊό πολύ πριν τον Φεβρουάριο, επιβεβαιώνοντας έτσι άλλες προηγούμενες μελέτες.
 
Το Πανεπιστήμιο της Σιένα διεξήγαγε ένα ακόμη πιο διεξοδικό τεστ αντισωμάτων του SARS-CoV-2, που έδειξε ότι τέσσερα άτομα είχαν διαγνωστεί θετικά σε αντισώματα του νέου κορωνοϊού ήδη από την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου του 2019, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να είχαν μολυνθεί τον Σεπτέμβριο. «Αυτό είναι το κύριο εύρημα: ασυμπτωματικά άτομα όχι μόνον βρέθηκαν θετικά μετά τις ορολογικές εξετάσεις, αλλά διέθεταν και αντισώματα ικανά να σκοτώσουν τον κορωνοϊό», επεσήμανε ένας από τους συντάκτες της μελέτης, ο Τζιοβάνι Απολόνε.”
————————————-
Επομένως: Ιώσεις τελευταίων ετών που πολλοί από μας περάσαμε που είχαν όλα τα συμπτωματα σε ήπιο βαθμό, (ειδικα αυτό με την ασφυξία σαν να μην μπορεί να σου φθάσει η ανάσα) πρέπει να ήταν παλαιότερες εκδόσεις κορωναϊού. Κάποιες ήταν από τις πιο τελευταίες, πιθανώς και η 19.
Άρα η ως τώρα έκθεση του ανθρώπου, σταδιακά, σε κάθε νεα έκδοση που έγινε ανεξέλεγκτα και εν αγνοία μας, πρέπει να είναι και η εξήγηση για την ύπαρξη των εντελώς μη νοσούντων και ασυμπτωματικών περιπτώσεων.
Εξ αυτού συεπαγεται ότι αν, λόγω της εφαρμογής του λοκ ντάουν φέτος και του χρόνου κάποιοι ΔΕΝ νοσήσουν (από τα κοινά κρυολογήματα και γριπούλες)  τότε θα έχουν χάσει αντισώματα των επόμενων εκδόσεων. Διερωτούμμαι, μήπως, αυτό, δηλαδή η διακοπή της φυσιολογικής αλυσίδας δημιουργίας ολοένα και ισχυροτέρων αντισωμάτων οα δυσκολέψει τα πράγματα και για τους υγειείς και ισχυρούς σε ανοσοποιητικό ανθρώπους.
Το ιατρικό σύστημα λειτουργεί με βάση την πληρότητα των κλινών.
Προτεραιότητα τους είναι να μην νοσήσουν όλοι μαζί. Όχι να το μην νοσήσουν.
Αναγνωρίζω το δικαίωμα κάθε ασθενούς να επιλέξει να σωθεί με οποιοδήποτε: Μεταλλαγμάνα χημικά, εμβόλια. Οτιδήποτε!
Και εγώ θα δοκίμαζα οτιδήποτε μπορεί να σώσει, ακόμα και αν ήμουν αντίθετος με την χρήση του, υπό Κ.Σ.
Μήπως όμως πρέπει κάποια στιγμή αυτή η κοινωνία, αυτή η επιστήμη, η βιομηχανία και αυτή η Ιατρική να δώσουν προτεραιότητα και στον υγειινο τόπο ζωής και στην καθαρή ατμόσφαιρα;
Και αυτή η Big Farma να μας επιτρέψει να πηγαίνουμε σε μεγάλη ηλικία χωρίς να μας εθίζει σε φάρμακα;
Διότι, στην πλειοψηφία, τα “υποκείμενα νοσήματα”, αφενός οφείλονται στον ανθυγιεινό τρόπο ζωής και αφετέρου, αντί να θεραπεύονται καταργώντας την αιτία, γίνονται “χρόνια” για να καταναλώνουνμε φάρμακα εφ όρου ζωής!
Να απαγορευτεί η ατμοσφαιτική ρύπανση!
Να προστατεύσουμε το δικαίωμα για την καλύτερη δυνατή υγεία.
Όχι στην ασθένεια και την επιβίωση με φάρμακα!
Δ. Φαναριώτης
7βιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here