Καλή Χρονιά! Με η πρώτη Κολοσσιαία οικολογική μπαταρία σε λειτουργία: Μασίφ, φθηνή, ισχυρή, σταθερή ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ! Μόνο για “βαριές” καταναλώσεις)

119
Η φθηνή, οικολογική ηλεκτρική ενέργεια θα είναι εδώ, νωρίτερα από ότι περιμένατε    (Βιο7)
 
Η τελειοποιημένη μπαταρία Υγρού Μετάλλου είναι της Ambri και πρόκειται να μπει σε εμπορική εφαρμογή με την νέα χρονία! 
Και, λόγω των φθηνών, επαρκών και οικολογικών υλικών που την συνθέτουν θα μας δώσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, την σταθερότητα και επάρκεια του δικτύου ΑΠΕ που περιμέναμε και αναζητούσαμε!
Κυρίες και κύριοι:
Η τεχνολογία για την αδιάκοπη, σταθερή και επαρκή σε ποσότητα και σε ισχύ παροχή ηλεκτρικής ενέργειας από 100% ΑΠΕ, σε 24/7/360 βάση και ειδικότερα για μεγάλες και ενεργοβόρες εφαρμογές είναι έτοιμη!
Να πως άρχισαν όλα:
Ο Μπιλ Γκέιτς αφού παρακολούθησε όλες τις πανεπιστημιακές παρουσιάσεις που ανέβασε ο Donald Sadoway στο διαδίκτυο, το είπε στην γραμματέα του και,
Την άλλη μέρα ο Donald Sadoway έλαβε το εξής email:
“Ο Μπιλ Γκέιτς, Μυθικός εκατομμυριούχος, φιλάνθρωπος και πλέι μπόι, θέλει να σας συναντήσει για το Σαββατοκύριακο. Παρακαλώ φέρτε μαζί σας το πορτοφόλι και όλα τα τιμαλφή σας. xoxo
Ο ίδιος το πέρασε για σπαμ και το αγνόησε. Ώσπου, έλαβε ακόμα ένα email που το έδειξε στους μαθητές του και τους ρώτησε την γνώμη τους και ο ένας του είπε: “Μα τι έχετε; Είστε καλά;”
Έτσι λοιπόν εξασφαλίστηκε η πλήρης χρηματοδότηση της εφεύρεσης που θα αλλάξει τον κόσμο και μάλιστα πολύ γρήγορα. Σημειώστε ότι από το 2016 που ήταν να επιτευχθεί ο στόχος, το καθυστέρησαν για λόγους τεχνολογικής τελειοποίησης, Από το 2018 είναι όλα έτοιμα και η πρώτη παραγγελία για πιλοτική εμπορική εφαρμογή ξεκινάει τώρα το 2021:
Σε 500 mw f/b πάρκο τοποθετείται μπαταρία υγρού μετάλλου 250 mw. 
Σταθερή παροχή min 250 μεγαβάτ μέρα νύχτα ΕΠ ΑΠΕΙΡΟΝ. Και με μεγάλη ταυτόχρονη ισχύ μαζεμένη! (Τραβήξτε ρεύμα άφοβα το βράδυ!) 
Party all night on renewables!
Τώρα μπορείς!
Η Μπαταρία Υγρού Μετάλλου δεν θα ανταγωνιστεί άλλες τεχνολογίες μπαταρίας, αλλά θα τις συμπληρώσει. Θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά σε σταθερές κατασκευές και ειδικά για εφαρμογές υψηλής ταυτόχρονης ζήτησης.: Κάθε πολυκατοικία, Ουρανοξύστης, Βιομηχανία θα μπορούν να έχουν μια στα μετρα τους στο υπόγειο.
Άμεσα χρεοκοπία θα προκαλέσει στις μονάδες φυσικού αερίου που σκόπευαν να τις χρησιμοποιήσουν για το μεταβατικό στάδιο και για Peakers, δηλαδή ώρες αιχμής κατανάλωσης).
Η μπαταρία υγρού μετάλλου, είναι η μόνη που δεν έχει καθόλου μεμορυ εφεκτ.
ανακατασκευάζεται αυτομάτως και γίνεται σαν καινούργια μετά από κάθε φόρτιση και εκφόρτιση! Διότι: όλα είναι (λόγω θέρμανσης; στους 475 βαθμούς), υγροποιημένα,
Διάρκεια ζωής: Θεωρητικά Επ άπειρον!  (στο 99% μετά από 7.000 εκφορτίσεις το
 το πρωτότυπο και σήμερα έχει τελειοποιηθεί περισσότερο.
Κάθε φόρτιση και εκφόρτιση ζεσταίνει όσο χρειάζεται και διατηρεί αυτομάτως την ιδανική θερμοκρασία!  Η πλήρης εκφόρτιση (στο 0%) δεν καταστρέφει αλλά είναι, ό,τι καλύτερο για την συνολική απόδοσή και την μακροζωία της. (Για περιπτώσεις μη συχνής εκφόρτισης, μόνο για back up. για χρήση  μια φορά την εβδομάδα, ή για μια φορά το δεκαπενθήμερο συνιστάται καλύτερα μπαταρια λιθιου). Η παρούσα συνιστάται για καθημερινό heavy έως άκρως heavy duty. Δεν χαλάει με τίποτα!
Υπερ- υψηλή απόδοση: 80% απόδοση συμπεριλαμβανομένης (δηλαδή αφού συμπεριλάβουμε στο 20%) της ποσότητας ενέργειας που χάνεται ως θέρμανση.
Η μικρή απώλεια αυτή, είναι χρήσιμη και απαραίτητη για την συνέχιση της επ άπειρον διατήρηση των 475 βαθμών και καλής λειτουργίας της μπαταρίας).
Μπορεί να λειτουργήσει σε χώρους από -40 έως + 30 C, σαν να ήταν το ίδιο, με την ίδια απόδοση, λόγω της μόνωσης και της υψηλής εσωτερικής θερμοκρασίας..
Πως ξεκίνησε: Η έρευνα ξεκίνησε ανάποδα! Δηλαδή, δεν πήραν έτοιμη τεχνολογία να την τελειοποιήσουν αλλά ξεκίνησαν από την αρχή::
Είπαν: Ποιά είναι τα πιο επαρκή, πιο φθηνά και λιγότεροι επιβλαβή με την χρήση τους (οικολογικά) στοιχεία του πίνακα στοιχείων της φύσης;
Και με αυτά ξεκίνησαν πειράματα. Μετά από 3 χρόνια είχαν σημαντικότατα αποτελέσματα: Και τα τελέιοποίησαν σε άλλα 8 χρόνια και όλα είναι έτοιμα:
Η μπαταρία είναι ένα κομμάτι ολόκληρη. Μασίφ. Όχι χιλιάδες μικρά κυψελίδια όπως στις άλλες τεχνολογίες. 8.000 κυψελίδια ανα η/ο. (ευκολία κατασκευής και τοποθέτησης)
Περιέχει 3 στρώματα:
1) Στο πάνω μαγνησιο (απεριόριστο και μη τοξικό)
2) Στο μεσαίο απλό αλάτι μαγειρέματος  (απεριόριστο και μη τοξικό)
3) Στο κάτω διαμέρισμα περιέχει Αντιμόνιο  (απεριόριστο και μη τοξικό)
Το κάθε στρώμα χωρίζεται από μεμβράνες. Από κεραμεικό που είναι ευκαμπτο σε τέτοιες θερμοκρασίες και επιτρέπει την φόρτιση – εκφόρτιση άψογα.Η όλη μπαταρία χωράει σε κοντέινερς μεταφορών, αποστέλεται κρ΄λυα και τελείως ακίνδυνη και ασφαλίζεται πλήρως για πίεση και θερμοκρασία. Όλα με αυτά με πολύ μικρό κόστος.
Όσο και να φαίνεται πολύπλοκο είναι πολύ απλό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να θερμάνουν την μπαταρία για πρώτη φορά στους 475 C. Από εκεί και πέρα η φόρτιση και εκφόρτιση συνεχίζουν την θέρμανση αυτόματα επ άπειρον και χωρίς κόστος, χρησιμοποιώντας την ελάχιστη  ενέργεια που έτσι και αλλιώς παράγεται κατά την κίνηση των ηλεκτρονίων από την άνοδο προς την κάθοδο και αντιστρόφως..
Μια μπαταρία φθηνή και δυνατή που θα οδηγήσει σε 100% ΑΠΕ γρηγορότερα:
Ο  Donald Sadoway έχει ψηφιστεί στους 100 πιο influential ανθρώπους στο κόσμο:
Το επόμενο, μελλοντικό upgrade της τεχνολογίας υγρού μετάλλου λέγεται
Liquid Metal displacement batteries και θα δίνει τριπλάσια ισχύ:
————————————————————————————————–
Ερώτηση:
Μεταξύ Υδρογόνου, διαφόρων ειδών Μπαταριών, Υδροταμιευτηρων, θερμικής αποθήκευσης & πεπιεσμένου αέρα…
Πια μέθοδος θα επικρατήσει και γιατί;
Απάντηση
Όλες οι παραπάνω μέθοδοι μπορούν να φτάσουν να έχουν το ίδιο κόστος παραγωγής ενέργειας.  Όμως::
Θα επικρατήσει αυτή που θα χρειάζεται το λιγότερο hardware.
  Yet-Ming Chiang, MIT  Professor  Δείτε όλη την διάλεξη. Αναφέρεται κυρίως στην εξέλιξη της τεχνολογίας ιόντων λιθίου που έχει λαμπρό μέλλον στις κινητές εφαρμογές.:
Το ίδιο αναμένεται να ισχύσει και με την πυρηνική σύντηξη. Υπερβολικό hardware.
Σημειώστε Επίσης  ότι οι προδιαγραφές ασφαλείας ενός εργοστασίου παραγωγής ενέργειας με πυρηνική σύντηξη  θα πρέπει να είναι δεκάδες φορές πιο αυστηρές και πιο κοστοβόρες από έναν συνηθισμένο αντιδραστήρα σχάσης…
—————————————————————————–
Και τώρα: Ήρθε η ώρα για την έκπληξη της Τογιότα που περιμέναμε;;;
Μαθαίνουμε ότι, μυστικά μυστικά ξεκίνησε την μαζική παραγωγή χιλιάδων τόνων μπαταριών για η/ο.
Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα κυκλοφορήσουν φθηνά και αποδοτικά η/ο για όλους…
 …μείνετε συντονισμένοι…
Δημήτρης Φαναριώτης
7βιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here