ΤΕΛΕΙΟ! Βρέθηκε το κομποστοποιήσιμο πλαστικό που ψάχναμε! Λύνεται στο 100% το πρόβλημα των πλαστικών !

112
Τέλειο! Επιτέλους! “MarinaTex” Το κομποστοποιήσιμο πλαστικό που ψάχναμε! Το μόνο υλικό που χρειαζόμαστε για να σταματήσουμε τα πλαστικά μιας χρήσης στο 100% και ως τώρα δεν υπήρχε, βρέθηκε! Ανθεκτικό σαν το “κανονικό” , αλλά αποσυντίθεται σε 6 εβδομάδες! Από έντερα ψαριών και κόκκινα φύκια! Τζάμπα, από οργανικά θαλασσινά απόβλητα!
ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ θα μπορέσουμε να αντικαταστήσουμε τα ΣΚΛΗΡΑ πλαστικά για τα ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ αναψυκτικά που ήταν μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο και συγχρόνως το μοναδικό άλυτο πρόβλημα!!!!! Το “ανακυκλώσιμο πλαστικό της κόκα κόλα θα πάει περίπατο επίσης!
MarinaTex – a bioplastic made from fish waste

Η 2η πρόταση του βιο7νησα για 100% κομποστοποιησιμες συσκευασίες μιας χρήσης από τώρα, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΦΙΚΤΗ!!! (προτείναμε να γίνουν πειράματα με το πυρήνα της ελιάς όπως έκαναν και εέφτιαξαν ποτήρια με τον σπόρο του αβοκάντο. Αλλά αυτά δεν κάνουν για υψηλή πίεση, δεν έχουν την ανθεκτικότητα που πρέπει και αυτό ήταν το μοναδικό πρόβλημα.) Και μαζί με την 3 πρότασή μας (έξυπνη απορρόφηση του πλεονάσματος της από ΑΠΕ παραγόμενης ενέργειας) θα δημιουργήσει φθηνή έως δωρεάν την δυνατότητα μετάβασης σε 100% κομποστοποιησιμες μιας χρήσης αλλά και την διευκόλυνση των συσκευασιών πολλών χρήσεων για την λιανική αλλά και χονδρική όλων των εταιριών πχ των αναψυκτικών.
Αγαπητοί φίλοι, προβλέπω ότι με την πατέντα αυτή θα δημιουργηθεί ο εξής μονόδρομος:
Οι εταιρίες θα έχουν κεντρικές αποθήκες τοπικά και θα εμφιαλώνουν τοπικά για άμεση χρήση. Και με το φθηνό ρεύμα “ψυκτικής αποθήκευσης” του περισσεύματος από φ/β (στο εγγύς μέλλον) από κοινού για όλες τις εταιρίες, όπως ξεκίνησαν τώρα στην Καλιφόρνια θα είναι όλοι ευχαριστημένοι και οι καταναλωτές δεν θα πληρώνουν λεφτά για να τα πετάνε.

Διαβάστε την ιδρυτική διακήρυξη του βιο7νησα και θα σας το αναλύσω αργότερα.
Ένας καλύτερος κόσμος ΕΙΝΑΙ εφικτός!

Τα παιδιά που λέγαμε μαζέψανε ήδη μισό εκατομμύριο από άλλες τράπεζες που μεταφερθήκανε σε αυτές που δεν δανείζουν για πετρέλαια. Η πρότασή τους συνεχίζεται… How You Can Defund Big Oil For Free | In Depth
Επίσης στο σημερινό τους επεισόδιο σχολιάζουν το MarineTex που εκεί το έμαθα “χάρηκα απότομα” και έσπευσα να σας το πω 🙂
Επίσης:
Δείτε στην ίδια εκπομπή, το γιατί το Υδρογόνο είναι κάτι που δεν θα μας βοηθήσει καθόλου τελικά, στην μετάβαση σε κόσμο 100%:
Hydrogen Fueling Makes No Cents – 26:14.
Επίσης: Offshore Wind Can Produce 18X World’s Energy – 33:51
Νέα κεραμίδια με φ/β φθηνότερα και δυνατότερα: Solar Roof v3 –11:54
Με ένα ευρώ το δέντρο σε λίγο θα φυτεύουν και στον …Άρη: 20M trees- 18:40
Και πολλά άλλα ενδιαφέροντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here