BSF: Η “έξυπνη” Kομποστοποίηση του Στρατιώτη που δεν γνωρίζατε…

112
Λάθος:
Οι μύγες γεννάνε άσπρα αυγά όταν αφήσουμε υπολείμματα φαγητού κάπου έξω σε μια ζεστή μέρα. Μετά, αν το αφήσουμε, όταν βγούνε τα αυγά, όλα χαλάνε και μεταβάλλονται σε βρωμιά.

Σωστό:

Ο Μαύρος Στρατιώτης είναι η μύγα που (συνήθως) προλαβαίνει και γεννάει αυγά σε οτιδήποτε ζωικό υπόλειμμα βρεθεί σε ανοικτό περιβάλλον. Οι νύμφες, μικρά άσπρα σκουληκάκια μεγαλώνουν ταχύτατα και σε 3 με 4 μέρες έχουν μετατρέψει την ζωική πρωτεΐνη στον ..εαυτό τους, σε σκουληκάκια και την υπόλοιπη ζωική και φυτική ύλη σε κομπόστ, πλούσιο σε ωφέλιμους μικροοργανισμούς…
Το σάλιο λοιπόν, από αυτά τα σκουληκάκια περιέχει ωφέλιμους αντισηπτικούς μικροοργανισμούς που απολυμαίνουν οτιδήποτε έρθει σε επαφή μαζί τους. Μετατρέπουν σε κομπόστ κυριολεκτικά οτιδήποτε ζωικό (και φυτικό), ανακτώντας την πρωτεΐνη που θα γινόταν μεθάνιο, η co2 και την μετατρέπουν σε εύπεπτα “ολοζώντανα” αμινοξέα. Σε λίγες ώρες, ή, ελάχιστες μέρες είναι όλα έτοιμα! Αν προσθέσουμε εμείς πληθυσμό, γίνεται και σε μια μέρα.
Χρησιμοποιείται στην Ιατρική. Έχει την δυνατότητα να σταματάει προχωρημένες πληγές που τα αντιβιοτικά δεν μπορούν να φθάσουν και να ενεργήσουν.
Χρησιμοποιείται ευρύτατα και σε πολλές έρευνες. (Οι καλοί μικροοργανισμοί, διαφόρων ειδών μάλιστα, με μια νέα τεχνική, προστίθενται στον σπόρο και συμβιώνουν εξαρχής μαζί του και μετά δεν χρειάζεται φυτοφάρμακα. Δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμα, υποθέτω ότι δεν γίνεται μετάλλαξη DNA, αλλά κάποιου είδους βαθύ εμπότισμα…)
Τα σκουληκάκια αυτά είναι από τις καλύτερες και πλήρεις τροφές για τα πουλερικά, χοιρινά και ψάρια.
Τα στεγνώνουν κιόλας, για μετέπειτα χρήση, όσοι έχουν μεγάλη παραγωγή.
Γι αυτό και την ονομάζω “έξυπνη”.
Στην βιοκαλλιέργεια δεν πετάμε τίποτα και ανακτάμε τα πάντα
Με έξυπνη Σούπερ Ολιστική διαχείριση θα μπορούμε ακόμα και να μηδενίσουμε οριακά τα κόστη!
Σας καλωσορίζω στην δεκαετία των εκπλήξεων.
Είστε έτοιμοι να φύγουμε από τον μεσαίωνα του “άμα δεν ραντίσεις, δεν τρώς”;…
100% ΒΙΟ μέχρι το 2030!
Όσοι δεν μας πιστεύουν τώρα θα μπορούν να μας αντιγράψουν αργότερα…
Για μας είναι ήδη μονόδρομος:
Αν δεν στοχεύσουμε για έναν 100% ΒΙΟ κόσμο θα καταλήξουμε σε 0% βιο κόσμο, είναι θέμα χρόνου!
Η ποσότητα των συνολικών ρύπων κάθε χρόνο αυξάνεται τόσο που κάποια στιγμή θα κοπεί το σήμα στα βιολογικά προϊόντα!
Δεν αποτελεί υπερβολή. Είναι το υπ αρ 1 πρόβλημα του Γερμανού Βιοκαλλιεργητή ΣΗΜΕΡΑ, τα ξαναείπαμε. Κόβει ενάμισι μήνα πριν, άγουρα τα προϊόντα, για να μην του κόψουν το σήμα όταν έρθει το νέφος των χημικών…
Και η Ιατρική, αντί να ζητάει επίμονα να καταργηθεί η ανεξέλεγκτη χρήση χημικών, ψάχνει μεθόδους επαναφοράς του γονιδιώματος με μεταλλάξεις….
Θα τα πούμε αυτά σε επόμενο. Φίλοι μου Ιατροί προετοιμαστείτε (χαχα)
Το …μότο μας, της δεκαετίας θα είναι:
We “love” to “Bio” everything.
Find Bio7, before,
Bio7 finds You…
Να είναι Καλά τα Πάντα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here