Να απαγορευτεί η ατμοσφ. ρύπανση! ΌΧΙ στα εμβόλια! Harvard: COVID-19 & PM2.5 Αποκαλυπτική μελέτη σχέσης ρύπανσης και απωλειών!

162
Ο ιός Ισπανική Γρίπη καθόταν στην μέση και γελούσε κάτω απ τα μουστάκια του, αλλά κοίταζε και τον
Black Death (Πανώλη) να δει τι θα πει γιατί το δικό του ποτήρι έσταζε αίμα λερώνοντας το πάτωμα στο μπαρ που τα πίνανε σαν φιλαράκια.
-Το όραμά μου δεν είναι να σκοτώνω Ανθρώπους. Ήθελα μόνο να επιστήσω την προσοχή σε θέματα Δημόσιας Υγείας, είπε ο Κορωναϊός.
-Παλιομιλένιανς έκραξε ο Black Death.
—————————————-
Παρακαλώ αν κάποιος έχει μολυνθεί με τον ιό να επικοινωνήσει μαζί μου.
Προτιμώ να κολλήσω και να αυτοθεραπευτώ παράγοντας μόνος μου αντισώματα!
Και φυσικά θα μπω πολύ προσεκτικά σε καραντίνα, από πριν, για να μην κινδυνεύσουν άλλοι.
Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο δεν απαγορεύεται. Δεν μπορεί να μου απαγορευτεί.
(Προσοχή: ΜΗΝ το δοκιμάσετε!)
—————————————–
Στα σοβαρά τώρα: Αγαπητοί φίλοι γιατροί, θέλετε να μας πείτε ότι ο άνθρωπος κατασκευάστηκε, ή εξελίχθηκε έτσι, ώστε ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΖΕΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ; Αν υπάρχει καμία μελέτη που το λέει παρακαλώ στείλτε την μας.
Δεν θα διαφωνήσω αν χρησιμοποιήσετε ακόμα και ανορθόδοξες μεθόδους για να σώσετε έναν συνάνθρωπό μας όταν κινδυνεύει. Όπως ακόμα και διάφορα φάρμακα που εκεί επιτρέπεται η χρήση μεταλλαγμένων, αλλά και τα τόσα χημικά του τους δίνετε όταν πονούν. Και οτιδήποτε μπορεί να ανακουφίσει και να τους σώσει. Δεν είναι εκεί…
Δυο πράγματα δεν θα σας τα συγχωρήσω:
1) Έχετε εθίσει τόσο πολύ τον κόσμο τα εμβόλια την στιγμή που κανείς δεν μπορούσε και ακόμα δεν μπορεί να προβλέψει κατά πόσο αυτό μετά από δεκαετίες, ή γενεές θα τον καθιστούσε ακόμα πιο αδύναμο αυτόν και ειδικά τους απογόνους του, στο να αντιμετωπίζουν εύκολα τις νεότερες μεταλλάξεις ιών. Και ειδικά τώρα που οι μεταλλάξεις τους γίνονται γρηγορότερα λόγω της κλιματικής αλλαγής που είναι αλλαγή συνθηκών διαβίωσης τους.
Ο παράγοντας “βίαια και γρήγορη μετάλλαξη όντος που έχει πολύ μικρό κύκλο ζωής” είναι κάτι που κάνετε πως δεν υπάρχει, ενώ από το 2007 υπάρχουν οι επιστημονικές αποδείξεις της μεγάλης έρευνας του ΟΗΕ… +1,5 βαθμοί δεν είναι τίποτε, έτσι;
Το ίδιο είναι να νικάει το ανοσοποιητικό μας έναν ακμαίο ιό, με το να νικάει ένα αποδυναμωμένο αντίγραφό του; Ποιος οργανισμός θα είναι δυνατός και υγιής μακροχρόνια; Αυτός που έμαθε να νικάει δυνατούς, ή, αυτός που νίκαγε κάποια αποδυναμωμένα μισοαποκαμωμένα, που του τα δίνουν έτοιμα σαν νες καφέ φραπέ;
Η απλή λογική λέει το πρώτο και δεν μπορεί να έχετε καμία απόδειξη ότι η απλή λογική κάνει λάθος.
2) Σας έχω όμως μια έκπληξη, ειδικά για το θέμα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, που εσείς συμπεριφέρεστε, όχι σαν να μην υπάρχει, αλλά σαν να είναι “φυσιολογικό” το να υπάρχει.
Παρόλο που και εσείς αναγνωρίζετε ότι βλάπτει, δεν έχετε αγωνιστεί για να αναστραφεί
Ε, λοιπόν και μπορούμε τώρα και θα πρέπει αναγκαστικά να λάβουμε την ατμοσφαιρική ρύπανση πολύ πιο σοβαρά υπόψη από ότι πριν:
Σειρά μελετών με πρώτη αυτή του Χάρβαρντ στις 7 Απριλίου δείχνουν:
Απόλυτη ταύτιση σε αναλογία, των ποσοτήτων σωματιδίων PM2.5 με την ποσοστό  των θανάτων στις περιοχές που ερευνήθηκαν!
Δηλαδή όσο περισσότερη ατμοσφαιρική (βιομηχανικού τύπου) ρύπανση ήταν σε μια περιοχή, τόσο πιο πολύς κόσμος δεν κατάφερνε να νικήσει τον ιο. Με μεγάλη ακρίβεια φαίνεται αυτό!
Στις περιοχές που δεν έχει ρύπανση, ο κόσμος το περνάει σαν απλή γρίπη. Ελάχιστες απώλειες.
Στα σχετικά άρθρα στην δεξιά πλευρά του παραπάνω θα δείτε και λίνκς για άλλες τέτοιες μελέτες.
Πάντως χρειαζόμαστε, λέει ,καμιά 25ρια, συνολικά, τέτοιες μελέτες για να αποφανθούμε με ακρίβεια.
Στο συνημμένο πνεύμονες μη καπνιστή που μαυρίζουν από PM2.5 (βιομηχανική ρύπανση)
 
Η πιο πιθανή λοιπόν, θεωρία: για τον Κορωναϊό είναι ότι:
Το γεγονός ότι οι ιοί δυναμώνουν ταχύτατα, είναι αποτέλεσμα του 1.5 βαθμούς επάνω. (Θερμική, αλλά και συν άλλων ειδών ακτινοβολίες)
Θα μου πείτε: -Μα, αφού η ζέστη τον βλάπτει.
-Ακριβώς! Επειδή τον αναγκάζουμε να επιζήσει σε υψηλότερη από την (κατά μέσο όρο) θερμοκρασία που ζούσε, τον αναγκάζουμε να μεταλλαχθεί, ώστε να μπορέσει αρχικά να επιβιώσει και μετά ευδοκιμήσει!
Έτσι ο ιός μεταλλάζει το RNA του πολύ γρήγορα, ενώ εμείς θα χρειαστούμε αρκετές γενεές.
Πιο πιθανή δηλαδή είναι η περίπτωση να μεταλλάχθηκε από μόνος του. (auto -shelf altered RNA)
Αν είναι έτσι, ΔΕΝ μπορεί να “ξεκίνησε ” μόνο από την Κίνα, αλλά θα εμφανίστηκε ταυτόχρονα σε πολλά μέρη.
 Και τώρα προσέξτε:
1) Γιατροί στο Μιλάνο ανέφεραν ότι τέλη Δεκέμβρη, είχαν περιπτώσεις ανθρώπων με παραδόκως ισχυρή πνευμονία με συμπτώματα σαν του κορωνοιού και με απώλειες ζωών. Όμως δεν πήγε ο νους τους σε κάτι σοβαρό. (Η Κίνα απάντησε ότι: τότε εσείς μας τον στείλατε, στα πλαίσια του φραστικού πινκ πονκ που θα έχετε ακούσει στις ειδήσεις).
2) Ένας στους 5 στην Νέα Υόρκη με το νέο τεστ αντισωμάτων σε “ανύποπτους”  δείχνει ότι πέρασε την ίωση χωρία να το ξέρει. (Δεν ξέρουμε το πότε, όμως).
3) Μια ίωση από το τέλος Δεκέμβρη έως τέλος Γενάρη που περάσαμε αρκετοί την Κέρκυρα, είχε ακριβώς τα συμπτώματα του Κορονοϊού. Την πέρασα και εγώ, η σύμβιά μου ο Σπυράκης μας ΚΑΙ η Γιαγιά!
Στην αρχή είχαμε ελαφριά διάρροια. Μετά λίγες μέρες με έπιασε ο ξερός και πολύ ενοχλητικός βήχας. Τόσο ξερός και δυνατός που νόμιζες ότι θα βγει πολλή απόχρεμψη, αλλά δεν έβγαινε τίποτα απολύτως! Ένα απαίσιο συναίσθημα αυτός ο βήχας. Μετά, για 2-3 μέρες είχαμε δύσπνοια. ¨Όλα κανονικά τα συμπτώματα και λίγο η κούραση. Αλλά όχι τόσο βαριά.
Την ίωση αυτή την περάσανε στους παιδικούς σταθμούς αρκετά παιδιά , αλλά και πολλά άτομα στο γηροκομείο! Ολοι ελαφρά. Στο νοσοκομείο που πήραμε το παιδί μας είπαν είναι μια ίωση που κυκλοφορεί αλλά δεν υπάρχει και δεν χρειάζεται φάρμακο. Τα δέκατα έπεσαν μέχρι το απόγευμα και έτσι δεν χρειάστηκε να πάρει ούτε το ντεπόν.
Μίλησα με πολύ κόσμο που πέρασε ακριβώς το ίδιο, ακόμα και με στελέχη των ιδρυμάτων που πιστεύουν και αυτοί ότι μπορεί να ήταν Κορονοϊός και γι αυτό είπα να σας το αναφέρω τώρα.
Πιθανώς να ήταν Κορωναϊός. Όμως, επειδή δεν ξέρουμε αν ήταν παλαιότερη έκδοση, ή,  η 19, κρατάμε απόλυτες προφυλάξεις έτσι και αλλιώς. Δεν ξέρουμε και αν τα αντισώματα προηγούμενης έκδοσης είναι αποτελεσματικά και για το 19.
Όλοι συμφωνήσαμε ότι πρέπει να προσέχουμε ΤΟ ΙΔΙΟ!
Η θεωρία (υπόθεση) λοιπόν ότι ο ιός “εμφανίστηκε σε πολλά μέρη τον Δεκέμβρη, που τον δημιούργησε η εξέλιξη και “αυτο-αμολήθηκε” φυσιολογικά παντού, μένει να αποδειχθεί αν ισχύει.
Και αυτό θα γίνει. όταν κάνουμε όλοι το τεστ αντισωμάτων… Ανυπομονώ.
Και αν σε περιοχές που έχουν καθαρό αέρα, τον πέρασε μεγάλο μέρος του πληθυσμού σαν μια “απλή ίωση” και δεν υπήρξαν απώλειες, αυτό θα δημιουργήσει διαφορετική αντίληψη για την σοβαρότητα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης  από εδώ και στο εξής.
Και ελάτε τότε να μας πείσετε ότι το σωστό είναι να το αντιμετωπίσουμε με εμβόλια.
Και όχι με το να διατηρήσουμε όλο τον κόσμο με καθαρή ατμόσφαιρα.
Αγαπητοί γιατροί μας, ΔΕΝ θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις επόμενες γενιές ιών με εμβόλια όπως δεν προλαβαίνετε πια και την γρίπη που μαθαίνω τρέχει με 1000…
Είναι ώρα να σταματήσετε να ασχολείστε με το σύμπτωμα και να δείτε πως και εσείς θα ασχοληθείτε επιτέλους με την αιτία! Δηλαδή με την αναστροφή της κλιματικής αλλαγής και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
Πάμεεε Πιο δυνατά από ποτέ:
100% ΑΠΕ,   100% Η/Ο   και 100% Όλα τα προϊόντα μας βιολογικής καλλιέργειας και τοπικής παραγωγής και με γνώμονα την  αυτάρκεια.
Από τώρα:! Ποιο 2030;
Να απαγορευτεί η ατμοσφαιρική ρύπανση!
Και να απαγορευτεί η Κλιματική Αλλαγή!
Δημήτρης Φαναριώτης
7βιο
Υ.Γ. Προσωπικά δεν έχω πάθε ποτέ γρίπη.  Τόσο πολύ, που δεν πίστευα ότι υπάρχει. Μικροκρυώματα  μόνο και όχι κάθε χειμώνα. Σαν αυτή τη ίωση την φετινή, κάτι παρόμοιο αλλά ακόμα πιο ελαφρύ θυμάμαι να πέρασα πριν 2-3 χρόνια. Θυμάμαι τον ξερό βήχα και την δύσπνοια σε ακόμα μικρότερο όμως βαθμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here