Πως “κατασκευάζεται” ιός στο εργαστήριο. Χωρίς μετάλλαξη, ούτε υβρίδιο. Επίσης: Το …αυγό βγήκε πρώτα: Confirmed!

130

Το τέλος του κόσμου ήλθε χθες. Εσείς που είσαστε; (παλιό ανέκδοτο)

Το να δημιουργήσει κανείς μεταλλαγμένο ιό είναι δύσκολο.
Ακόμα πιό δύσκολο είναι να γίνει υβρίδιο με διασταύρωση και αυτή η διασταύρωση να σταθεροποιηθεί σαν νέο είδος. Και στις δύο περιπτώσεις τα αποτελέσματα, αν δεν είναι “στείρα” θα επανέλθουν στο φυσιολογικό αμέσως μετά μια γενεά.  Αν επρόκειτο για τέτοια θα μπορούσε κανείς να ανιχνεύσει τι ακριβώς έγινε.
Θα το είχαμε βρει.
Όμως υπάρχει τρόπος και δεν είναι καθόλου δύσκολο να τροποποιήσει κανείς το DNA/RNA οποιουδήποτε ζωντανού οργανισμού με τρόπο μάλιστα φυσικό/φυσιολογικό που δεν θα μπορεί κανείς να αποδείξει ότι έγινε, εκτός αν πιαστεί επ αυτοφώρω, ή τον μαρτυρήσει κάποιος:
Στα εργαστήρια καλλιεργούν τους ιούς σε ειδικές συνθήκες, για να δημιουργήσουν τα εμβόλια.
Οι συνθήκες αυτές έχουν να κάνουν με …ταλαιπωρία του ζωντανού και ακμαίου ιού σε όσο γίνεται πιο …άθλιες γι αυτόν συνθήκες με τρόπο ώστε να γίνει όσο πιο αδύναμος γίνεται. Θα πρέπει να είναι τόσο αδύναμος ώστε ακόμα και το πιο αδύναμο ανοσοποιητικό ανθρώπου να μπορεί χωρίς προσπάθεια να τον νικήσει, όταν του τον εμφυτέψουν με εμβόλιο.
Έλα όμως που αυτό μπορεί να γίνει και από την …ανάποδη…
Να καλλιεργηθεί δηλαδή σε συνθήκες που θα του επιτρέψουν να γίνει ακμαιότερος, και δυνατότερος από το φυσιολογικό. Η τεχνική του “altered DNA” έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια είδη κυρίως φυτών με στόχο να επιτύχουν “ανώτερα”, “altered”, κάποια χαρακτηριστικά.
Με την χρήση διαφορετικών ακτινοβολιών (πχ υπέρυθρες) από το φυσικό φως έχουν “πειραχτεί” τα DNA από πάρα πολλά ζαρζαβατικά καθώς και φαρμακευτικά είδη. Κάτι παρόμοιο μπορεί να γίνει με την καλλιέργεια ιών σε ακραίες γι αυτούς συνθήκες ώστε αυτοί να μεταλλαχθούν από μόνοι τους για να ανταπεξέλθουν.
Σημειώστε ότι μετά από 100 χρόνια οι φυσιολογικές μεταλλάξεις των ιών είναι τόσο προχωρημένες που δεν θυμίζουν σε τίποτα τον πρόγονό τους 100 ετών πριν. Οι μόνοι ιοί που και σήμερα μοιάζουν με χιλιάδες χρόνια πριν είναι αυτοί που έχουν αφομοιωθεί από το DNA μας. Το 8% του ανθρώπινου  DNA  αποτελείται από αρχέγονους ιούς που ζουν σαν κομμάτι του DNA μας χιλιάδες χρόνια τώρα. Τα θηλαστικά γεννούσαν με αυγά. Η κατάργηση του αυγού που το τσόφλι μετατράπηκε στον σημερινό πλακούντα, ήταν αποτέλεσμα αφομοίωσης ενός ιού (!) Τα πουλιά που σήμερα ακόμα γενούν με αυγά, είναι γιατί δεν πήραν τον ιό αυτό καθώς εξελίχθηκαν κατευθείαν από τους δεινόσαυρους.
Οι ανακαλύψεις που έγιναν τελευταία οδήγησαν μάλιστα στο συμπέρασμα ότι:
Το αυγό, τελικά,  δημιουργήθηκε ΠΡΩΤΑ! How the Egg Came First 25-3-2020
🙂
Το ντιμπέιτ στις ειδήσεις είναι αν “ξέφυγε” ο ιός, όχι το αν “γίνεται”. Γιατί σίγουρα γίνεται, έτσι.
Το θέμα είναι ποιος παίζει με αυτά τα πράγματα και γιατί.
Στις ΗΠΑ καλλιεργούσαν Κορωναϊούς και τους μελετούσαν και από το Χαρβαρντ διότι όπως είπαν πίστευαν και ήθελαν να αποδείξουν ότι μπορούν στο μέλλον να μεταδοθούν και σε άνθρωπο. Ο φόβος για τυχόν ανεπιθύμητες εξελίξεις τους έκανε μετά λίγα χρόνια και έκλεισαν όλα αυτά τα εργαστήρια. Όμως, μετά την σύλληψη καθηγητή του Χάρβαρντ πριν 2 μήνες που διέρρευσε τέτοιου είδους μυστικά σε κινέζικη εταιρία που σχετίζεται με το εργαστήριο της Γουαν, έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού και μετά τις αλληλοκατηγορίες USA & Κίνας που διαβάσαμε τις τελευταίες μέρες, καταλαβαίνουμε ότι πολύ πιθανώς η Κίνα να έκλεψε τα μυστικά να τα εφάρμοσε και όπως συνήθως (Καμία Κινέζικη απομίμηση δεν ήταν σωστή και τέλεια), χωρίς τις προδιαγραφές ασφαλείας που εφάρμοζαν στις ΗΠΑ και τελικά να διέφυγε κάποια ενισχυμένη (altered) έκδοση του ιού.
Είναι παρατραβηγμένο το σενάριο που λένε ότι υπήρξε ενδιάμεσος ξενιστής στην νυχτερίδα και το άνθρωπο. Και ότι αυτό έγινε μόνο του “ως δια μαγείας” στην αγορά και όχι στο εργαστήριο. Δεν το πιστεύω. Μάλλον το λένε για να μην μπορεί να αποδειχθεί εύκολα τίποτα.
Πολύ πιθανό να έχει συμβεί το ίδιο και με τους άλλους υπερ ιούς. Να ήταν πειραγμένοι Altered στο εργαστήριο. Και να τους έριξαν κάποιοι, ή να ξέφυγαν. Τα στοιχεία πάντως δείχνουν ότι μετά από λίγο καιρό όλοι γίνονται πιο ήπιοι. Αυτό ενισχύει την θεωρία ότι είναι “πειραγμένοι”.
Πχ το 30% των περιπτώσεων Ειτζ. (που θυμίζει, ας πούμε, ενισχυμένο ιό υπατίτιδας), μετά από καιρό εξαφανίζονται.
Δηλαδή: Κάπως έτσι όπως γίνεται και με:
Τα φυτά που τροποποιήθηκαν με πολυετή καλλιέργεια σε διαφορετικό φως, επανέρχονται μετά από κάποιες (τουλάχιστον 7) γενεές στο φυσιολογικό, εφόσον αφεθούν να αναπαραχθούν σε φυσιολογικές συνθήκες. Υπάρχει δηλαδή ένα διάστημα που διατηρούν τις “αυξημένες” ιδιότητες που απέκτησαν και ας βρεθούν σε φυσιολογικές συνθήκες.
Αν η υπόθεσή μας είναι βάσιμη, δηλαδή είναι ο κορωναιός πράγματι “πειραγμένος”, τότε, λογικά  θα γίνει πιο ήπιος με την πάροδο του χρόνου.
Σε αυτή την περίπτωση, το σοβαρότερο σενάριο που βλέπω να προκύπτει είναι ότι:
Τα εργαστήρια παραγωγής εμβολίων, αυτής της πολυ-δισεκατομμυρίων βιομηχανίας, στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν και να ερευνήσουν και να καινοτομήσουν, τα έκαναν θάλασσα για ακόμη μια φορά. 
Το κακό είναι:
1) Δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι ο ιός “πειράχτηκε” και
2) Αντί να τους κλείσουν τα εργαστήρια και να τους στείλουν σε άλλο πλανήτη, αυτοί θα
συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι σχεδιάζοντας ακόμα περισσότερα εμβόλια για τις επόμενες γενεές των ιών που αυτοί γνωρίζουν πιθανώς και απο πριν…
Πρέπει να προσδιορίσουμε που και τι ακριβώς είναι ο εχθρός. Οι ιοί ίσως είναι μόνο εργαλεία του ευρύτερου εχθρού που χρησιμοποιεί μια σκοτεινή πλευρά της ιατρικής για να πλουτίζει με τις παρενέργειές της.
Και πρέπει να είμαστε δυνατότεροι των περιστάσεων. Δηλαδή να έχουμε γερά πνευμόνια, τίποτε άλλο. Με σούπερ υγιεινή διατροφή.
Τα σοβαρά κρούσματα ήταν σε περιοχές με σοβαρή ατμοσφαιρική ρύπανση.
Και εντελώς τυχαία σε αυτές μπήκαν και τα πρώτα 5G που δεν έχουν σχέση με τον ιό, αλλά οι περιοχές που μπήκαν έχουν την μέγιστη ρύπανση που έχει απόλυτη σχέση με τον ιό να μπορεί να νικάει τον άνθρωπο.
Προσοχή σε διάφορα δημοσιεύματα που δεν λαβαίνουν υπόψη την ατμοσφαιρική ρύπανση των περιοχών αλλά μιλάνε για το 5G που υπάρχει στις περιοχές αυτές . Θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των ευκολόπιστων από εμάς και δεν βοηθούν στο να έχουμε αξιοπιστία στον ευρύτερο αγώνα ενάντια στο υπερ-αυξημένο electrosmog της νέας εποχής…
Πρέπει να προσδιορίσουμε που και τι ακριβώς είναι ο εχθρός…
Αυτά για την ώρα
Δημήτρης Φαναριώτης
7βιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here