Επικίνδυνη ακτινοβολία – Λέμε ΝΑΙ στην ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ – Δεν είμαστε κατά της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ – Λέμε ΝΑΙ στην ελεγμένα ΑΚΙΝΔΥΝΗ τεχνολογία

109
Αγαπητέ Στέφανε, καλοί μας φίλοι από Καλαμάτα και λοιποί αποδέκτες γειά σας.
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας μια και το 5G μας έχει πιάσει κυριολεκτικά “στον ύπνο”, δηλαδή, παγκοσμίως τοποθετούνται και πολύ αργότερα μαθαίνει ο κόσμος τι ακριβώς έγινε.
1) Όπως αποδείχθηκε και αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ και με πρωτοβουλίες γνωστών γερουσιαστών, η τεχνολογία αυτή είναι τόσο καινούργια που δεν έχουν καν γίνει ούτε τα βασικά πειράματα για τους βασικούς λόγους ασφάλειας. Μάλιστα επειδή παρακολουθώ τους τεχνοκράτες επενδυτές σε νέες τεχνολογίες που πολλές φορές βασίζονται για τα προϊόντα τους στο 5G, όταν αποφασίστηκε η δημιουργία των 5G ήξεραν ότι το τελικό προϊόν που στο τέλος θα τοποθετήσουν δεν έχει εφευρεθεί (τελειοποιηθεί τεχνολογικά) ακόμα! Να λοιπόν γιατί “δεν έχουν μελετηθεί οι επιπτώσεις”. Η τεχνολογία θα εξελίσσεται και αναβαθμίζεται διαρκώς και δεν ξέρουμε τι επιπτώσεις θα έχουν οι αναβαθμίσεις αργότερα. Παράδειγμα: με τον ίδιο εξοπλισμό που έβαλαν για 3G, αναβαθμίζοντας μόνο την συχνότητα (απλώς διπλασιάζοντάς την) πήγαν στο 4G.
2) Δορυφορικό ιντερνετ. Από την ακτινοβολία του δορυφόρου προς την ΓΗ θα μπορούμε να προστατευτούμε σχετικά εύκολα. Προστατευτικά φίλτρα υπάρχουν διαφόρων ειδών για το σπίτι κλπ. Το σοβαρότατο ομώς πρόβλημα θα το έχουμε από το κινητό το δικό μας, ή, του γείτονα που πρέπει να στέλνει απείρως πιο ισχυρό σήμα για να φθάσει στον δορυφόρο.
3) “Δέσμη” της επίγειας 5G: Λένε ότι η κεραία μπορεί να “κλειδώνει” στο συγκεκριμένο κινητό και να στέλνει δέσμη ευθεία, αντί να καλύπτει όλο τον χώρο όπως γίνεται ως τώρα. Αυτό κατ’ εμένα είναι η μεγαλύτερη απάτη και αξίζει μια ημερίδα να το καταρρίψουμε. Δεν γνωρίζω αν η δέσμη θα ισχύσει και για τα δορυφορικά.
4) Μπαμ και κάτω το πρώτο 5G στο Σκριπερό Κέρκυρας:
Στην αρχή της χρονιάς οι πολίτες απέτρεψαν αναβάθμιση υπάρχουσας κεραίας σε 5G. Τα στοιχεία της κεραίας θα τα βρείτε στην ΕΕΤ στην θέση Σκριπερό, στο κεντρικό πύργο του ΟΤΕ για όλο το βόρειο συγκρότημα. Υπήρχε και σχετικό πανώ ολόκληρο το καλοκαίρι
5) ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Λένε: “Το 5G θα κριθεί απαραίτητο για τον ψηφιακό διαμοιρασμό της ενέργειας”, στην νέα εποχή που πρέπει να πάμε, με 100% ΑΠΕ: Θα μπορεί με τρόπο αυτόματο να απορροφάται από το δίκτυο, το πλεόνασμα ενέργειας από φ/β των κατοικιών, πράγμα που θα περιορίσει την ανάγκη μέσων αποθήκευσης της ενέργειας και θα σταθεροποιήσει και την απόδοση της παραγωγής προς την κατανάλωση.
Πράγματι, η “ψηφιοποίηση” της ενέργειας θα χρειαστεί υψηλές και σταθερές ταχύτητες ιντερνετ, με την μικρότερη δυνατή καθυστέρηση που όμως:
Κατά την γνώμη μου οι οπτικές ίνες θα είναι το ίδιο έως και πολύ καλύτερα για τον διαμοιρασμό ενέργειας από ΑΠΕ από ότι θα είναι το 5G λόγω και της αξιοπιστίας των οπτικών ινών, που ποτέ δεν θα κάνουν διακοπές.
 
Πέτρος Διαμαντής: Γονείς από την Λέσβο, δεν μιλάει ελληνικά. Πρωτοπόρος στον κόσμο των νέων τεχνολογιών που μαζί με τον Ray Kurzweil και άλλους (από τους καλύτερους τον χώρο της πληροφορικής) έχουν δημιουργήσει …άπειρες εταιρίες επενδύσεων και έρευνας στις νέες τεχνολογίες. Θεωρείται από τους κορυφαίους στον κόσμο ως σύμβουλος επιχειρήσεων νέων τεχνολογιών.
Μπορεί να συμφωνώ και να ενθουσιάζομαι με πολλές από τις επινοήσεις τους και τις προβλέψεις τους. Έχω δεί όλες τις ομιλίες τους. Όμως για το 5G και το υψηλό δορυφορικό ιντερνέτ, διαφωνώ και προτείνω, αντί αυτών, να γεμίσουμε τον πλανήτη οπτικές ίνες.
 
Αυτά για την ώρα. Πολλούς χαιρετισμούς από Κέρκυρα
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Ελπίζω να υπάρξει βίντεο. 🙂 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here