ΔΕΝ προήλθε από τις νυχτερίδες: Ο Π.Ο.Υ. επιβεβαιώνει το …7βιο φόρουμ! Από που προήλθε o Covid-19?

235
Το 60% της μάζας της ζώσας ύλης είναι νυχτερίδες.
Kai τώρα που μειώθηκαν οι πληθυσμοί (γενικά όλων των όντων) στο ένα τρίτο, , τους έπιασε να μεταδίδουν αρρώστιες.
Κάτι άλλο πρέπει να είναι: Η κλιματική αλλαγή. Αυτό υποστήριξα εξ αρχής και εξακολουθώ να το πιστεύω. ο ΠΟΥ τώρα επιβεβαιώνει ότι δεν μεταδόθηκε από τις νυχτερίδες και αναζητεί το αίτιο…
Που βρισκόμαστε τώρα:
Νέα έρευνα αποκλείει την θεωρία ότι ο κόβιντ ήλθε από τα ζώα στον άνθρωπο
και βάζει δυνατά στο τραπέζι το εργαστήριο.
όμως: Γιατί Ο ΠΟΥ, ΔΕΝ βάζει στο τραπέζι ακόμα, ΟΥΤΕ και ΛΙΓΟΟΟΟ
την υπόθεση μήπως προήλθε από φυσιολογική παράλλαξη εξ αιτίας ΦΥΣΙΚΩΝ ΑΤΊΩΝ;;;
Μήπως φταίει η κλιματική αλλαγή που δεν φταίει αλλά,
ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΕΙΕΙΣΣΣΣΣ;
Σε αυτό τον κόσμο κάνεις δεν παραδέχεται ότι φταίει σε κάτι αυτός!
Ας συνοψίσουμε λοιπόν τις 2 θεωρίες που απομένουν και που και τις δυο τις έχουμε βάλει εξ αρχής ότι παίζουν:
1) Αν ξέφυγε από εργαστήριο τότε: Οι τεχνητές συνθήκες στις οποίες καλλιεργήθηκε μια (αρχικά ακίνδυνη ) έκδοση του Ιού, συνέβαλαν στην γρήγορη και ίσως αφύσικη παράλλαξή του σε κοβιντ 19. Χωρίς αυτό να το επιδιώκει το εργαστήριο. Επειδή ακριβώς φοβόταν κάτι τέτοιο, είχαν σταματήσει οι ΗΠΑ της καλλιέργειες εδώ και 2-3 χρόνια.
Πιθανώς να επανέλθει μετά από λίγα έτη, εκτός αν η κλιματική αλλαγή πάρει σκυτάλη και συνεχίσει να το δυναμώνει. (Το πιο πιθανό μετά τις νέες παραλλάξεις) Τι θα ισχύσει τελικά, μπορούμε να το δούμε μόνο στην πράξη,
2) Παραλλάχθηκε φυσιολογικά εξ αιτίας; α) Της αυξημένης ακτινοβολίας της κλιματικής αλλαγής και πιθανώς επίσης και β) εξ αιτίας της πολυφαρμακίας συνθετικών/χημικών που επιμηκύνουν χρονικά (και αφύσικα;) την μάχη ασθενούς με τον εισβολέα με αποτέλεσμα ο εισβολέας να βρίσκει λύση παραλλασσόμενος για να μην νικηθεί.
Προσέξτε: Η παραλλαγή, λογικά μπορεί να γίνει και χωρίς πολυφαρμακία. Ή,
Μπορεί να έχουμε και τα δύο φαινόμενα να εξελίσσονται μαζί, πράγμα που κάνει δυσκολότερη την εύρεση τελικής σίγουρης λεπτομερούς απάντησης. Με την Κάντιδα σίγουρα έπαιξε ρόλο η πολυφαρμακία.
δεν σας φαίνεται παράξενο ότι ο ΠΟΥ ακόμα δεν έχει πει την μαγική λέξη:
Κλιματική Αλλαγή;
Έχουμε  50% περισσότερο διοξείδιο στην ατμόσφαιρα από ότι σε Κ.Σ.
Και 1,35 C αποδεδειγμένα επάνω.
Όλα αυτά, αγαπητέ μας κ ΠΟΥ πως και  δεν τα υπολογίσατε στις υποθέσεις και στις θεωρίες προς διερεύνησή σας για την προέλευση του κόβιντ 19; Ούτε, έστω, έτσι, για να την απορρίψετε ως θεωρία, γιατί δεν το κάνατε;
Ε;😩
😏😉
Προσοχή: Όταν ο ΠΟΥ λέει ότι μπορεί να ξέφυγε από το εργαστήριο δεν εννοεί ότι ήταν “μεταλλαγμένος”, δηλαδή γενετικά τροποποιημένος. Αν ήταν ΓΤΟ θα το είχε αναγνωρίσει η επιστημονική κοινότητα. Αυτό που αναζητείται είναι αν ο ιός είχε βρεθεί κάπου και είχε καλλιεργηθεί σε εργαστήριο με αυτή του την παράλλαξη και αν ξέφυγε από εκεί, ή αν η παράλλαξη έγινε με άλλο τρόπο.
Ακόμα και αν ξέφυγε από το εργαστήριο, ή, η πρώτη του παράλλαξη έγινε εκτός, η κλιματική αλλαγή φαίνεται η κύρια αιτία για την ύπαρξη και την “άδικη προς τον άνθρωπο” ενδυνάμωσή του.
Και όχι η “αφύσικη μεταχείριση της βιοποικιλότητας” που ανέκαθεν συνέβαινε.
Η διαφωνία μας από την αρχή της πανδημίας ήταν σε αυτά ακριβώς τα δύο σημεία. Και ως τώρα δικαιωθήκαμε στο 100% από τον ίδιο τον ΠΟΥ.
Δ Φαναριώτης
7βιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here