Οι …υιοι του Ιου, γιατί μεταλλάσσονται τόσο γρήγορα & συγχρόνως δυναμώνουν;;

120
Είναι μεταλλαγμένοι ιοί, λόγω κατασκευής στο εργαστήρο, ή από φυσικές μεταλλάξεις λόγω κλιματικής αλλαγής, αυτοί που μας; επιτίθενται;
Το πρώτο δεν ισχύει διότι μετά από κάποιες μεταλλάξεις, μετά από κάποιες γενιές, η λανθασμένη θέση χρωματοσωμάτων πρωτεΐνης του μεταλλαγμένου επανέρχεται στο φυσιολογικό. Μετά από λίγες γενεές τα μεταλλαγμένα επανέρχονται μόνα τους.
Όμως:
Ένα πράγμα που δεν είχαμε υπολογίσει γιατί δεν το περιμέναμε, είναι οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, στην φυσιολογική μετάλλαξη, δηλαδή την “εξέλιξη” των όντων, τα οποία ανα-προσαρμόζονται στις αλλαγές του κλίματος.
Ορισμένα ευνοούνται από τις απότομες αλλαγές και άλλα το αντίθετο.
Ορισμένα όντα μάλιστα αντιμετωπίζουν δυσκολίες που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε και να υπολογίσουμε πριν.
Όπως παρατήρησε και ο φίλος Χρήστος Μάρκος στο φ/β, ορισμένα έντομα και μικρόβια που έχουν ταχύτερο ρυθμό αναπαραγωγής και κύκλων ζωής, προσαρμόζονται ευκολότερα και γρηγορότερα. Ορισμένα άλλα όμως προσαρμόζονται δυσκολότερα.
Και ο άνθρωπος, συγκριτικά με τα μικρόβια με τα οποία συμβιώνει αργεί να μεταλλαχθεί, ενώ ειδικά τα μικρότερα ήδη, με μικρό χρόνο ζωής, μεταλλάσσονται και γρηγορότερα από αυτόν. Προσαρμόζονται εύκολα και γίνονται ισχυρότερα.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση “εκ του μηδενός” διαφόρων ιών που γίνονται ολοένα και ισχυρότεροι για μας. Και θα συνεχίσουν να γίνονται ισχυρότεροι, ενώ ο άνθρωπος γίνεται όλο και πιο ευάλωτος εξ αιτίας της μείωσης του οξυγόνου στον αέρα. Επίσης και εξαιτίας της λανθασμένης αντιμετώπισης με εμβόλια που αντικαθιστούν το ανοσοποιητικό και το αποκοιμίζουν με αποτέλεσμα να είναι πιο ευάλωτο μεσα στο χρόνο.
Βιταμίνες τρώγοντας φρέσκα φρούτα βιολογικής καλλιέργειας είναι η καλύτερη αντιμετώπιση για όλους τους ιούς, όπως είπαμε και στην αρχή της προχθεσινής εκπομπής Ζω Οικολογικά.
Την οποία θα σας κοινοποιήσω στο επόμενο, μαζί με τα νεότερα για την στρατηγική του Ερντογκάν για τα πετρέλαια και τι σημαίνει το “πάγωμα των εξορύξεων μέχρι να λυθεί το κυπριακό”…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here