Ηλιακό πετρέλαιο : Το 2025 θα είναι ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ τα καύσιμα. 2) Απο 1/1/2020 καταργούνται τα “βρώμικα καύσιμα” ναυσιπλοίας. Το “ξαφνικό τέλος” των ορυκτών καυσίμων είναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ!

113
Το πανεπιστήμιο της Ζυρίχης ETH Zurich δεν αστειεύεται…
Με την σοβαρότητα και την ψυχρότητα που διακατέχει τους Ελβετούς, εδώ και 7 χρόνια εργάστηκαν και τελειοποίησαν μια απλή εφεύρεση που κυριολεκτικά θα εξοντώσει την πετρελαϊκή βιομηχανία το αργότερο μέχρι το 2025.
Παράγουν πετρέλαιο χρησιμοποιώντας το co2 του αέρα και λίγη υγρασία μόνο και μόνο με χρήση ηλιακής ενέργειας.
Βασισμένη στο παραβολικό ηλιακό σύστημα παραγωγής ενέργειας, που όλοι γνωρίζουμε.
Στο δοχείο με το υγρό που ο ήλιος θερμαίνει, με τον παραβολικό συγκεντρωτή της ακτινοβολίας, αντί να χρησιμοποιούν τον ατμό για κίνηση, το κρατούν υπό πίεση και υπερθέρμανση όπου συμβαίνει η …μαγική αυτή διεργασία. Παράγεται ένα στερεό προϊόν που αποτελείται από το co2 και ελάχιστη υγρασία.
Μετά το στέλνουν σε μια άλλη εταιρία στο ¨Άμστερνταμ, όπου αυτοί βρήκαν τον τρόπο να το μετατρέπουν σε καθαρό πετρέλαιο. Το ΚΑΘΑΡΟ είναι κλειδί στην υπόθεση θα δειτε παρακάτω γιατί.
Το 2025 η τιμή του εκτιμάται ότι θα είναι ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΑ τα είδη καυσίμων μηχανών καύσης. Πιο φθηνό και από κάθε είδος υδρογόνου, του καθαρού, αλλά και του “βρώμικου”, από φ.α.
Ερώτηση: Είναι μέθοδος co2 scrabing; Ακούμε πολλά για τέτοιες μεθόδους.
Απάντηση: ΌΧΙ Δεν ανήκει στις μεθόδους αυτές που δεν είναι απόλυτα φυσικές και είναι κοστοβόρες.
Ανήκει καθαρά στην ηλιακή ενέργεια και συνθέτει με απόλυτα φυσικό τρόπο το καύσιμο από co2.
Επομένως ακολουθεί την εξέλιξη της τιμής των ηλιακών συστημάτων (φ/β, παραβολικά και παραλλαγές) των οποίων οι τιμές θα μειώνονται συνεχώς επ άπειρον!
Αρκεί να δείτε το 2λεπτο σποτάκι του πανεπιστημίου και θα καταλάβετε:
Εσείς είστε έτοιμοι; 🤓
Δεν θα χρειαστεί λοιπόν, ούτε να μετατρέψουμε τον κινητήρα του αυτοκινήτου μας, ούτε να βιαστούμε να πάρουμε ηλεκτρικό, πριν… της ώρας του, όλα βέβαια είναι θέμα εξέλιξης τιμών και αυτό επηρεάζεται από πολλά πράγματα που τώρα δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε.
Καθαρό λοιπόν θα είναι το Ηλιακό Πετρέλαιο. Μηδενικού Θείου! Χωρίς ανάγκη διυλίσεως για καθαρισμό. 100% οικολογικό! Μια νέα πρωτοποριακή ΑΠΕ!
Και με το βρώμικο πετρέλαιο από τα κρουαζιερόπλοια και τα πετρελαιοφόρα τι γίνεται;
Χαρμόσυνα τα νέα και εκεί:
“MARPOL –”low sulphur fuel oil requirement ( 0.5%)(2016 (MEPC 70). Αναγκαστική ημερομηνία εφαρμογής: Από 1-1-2020. Επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού ΙΜΟ για MEPC70:
http://www.imo.org/en/MediaCentre/PressBriefings/Pages/MEPC-70-2020sulphur.aspx

Από 1-1-2020 τα καύσιμα όλων των πετρελαιοφόρων – κρουαζιερόπλοιων κ.α. αντί για 3.5% μέγιστο ρύπο θείου που ίσχυε μέχρι τώρα υποχρεούνται να έχουν ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 0.5%!
(Ερώτηση) Υπάρχουν αρκετά διυλιστήρια καθαρισμού των καυσίμων στην χώρα μας; Αν όχι, πόσο θα κοστίσει η κατασκευή τους (τόσο στο κράτος όσο και τις εταιρίες εξορύξεων). Σε αυτή τη περίπτωση θα είναι βιώσιμο από πλευράς κέρδους το όλο επιχείρημα των εξορύξεων, ή, προκειμένου να έχουν κέρδη οι εταιρίες θα αναγκαστούν να καταστρατηγήσουν τους κανονισμούς; Ουδεμία αναφορά υπάρχει για τα παραπάνω στις ΣΜΠΕ και στις επί μέρους ΜΠΕ για τα πετρέλαια.”
στη Μαλαισία στέλνουν το drone, όταν το πλοίο είναι ανύποπτο, πριν πλησιάσει το λιμάνι και εξετάζει δείγμα από το φουγάρο. Διότι, άλλα καύσιμα καίνε στο δρόμο και άλλα όταν πλησιάζουν το λιμάνι…
Πειστήκατε τώρα (και γιατί), ότι σταγόνα πετρελαίου δεν θα προλάβουν να βγάλουν από Ελλάδα,  ή να βρω και άλλα τέτοια να βάλω, γι απόψε; 😊
Το ξαφνικό τέλος των ορυκτών καυσίμων είναι αναπόφευκτο. Και ο κ Τόνυ Σέμπα που το προέβλεψε πριν 10 χρόνια, δεν θα είχε υπολογίσει το Ηλιακό Πετρέλαιο (πατέντα 7ετίας).
Κάτσε να μην πω και πάλι …μεγάλη κουβέντα για το.. επόμενο,
γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, τη σήμερον ημέρα…
😳😨😵

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here