2029: ΑΙ ανθρώπινου επιπέδου: 2035: Σύνδεση εγκεφάλου στο σύνεφο 100%. 3) Καταργήγθηκε το Hardware: Από τώρα ΌΛΑ Software! Edge computing: WELCOME απο Nvidia!

106

2029: ΑΙ ανθρώπινου επιπέδου: 2035: πλήρης σύνδεση εγκεφάλου στο σύννεφο. Και πάρα πολλά άλλα σημαντικά και ενδιαφέροντα.

Ντέμης Χασάμπης: Ο αφανής Κύπριος, πατέρας -εφευρέτης των τελευταίων επινοήσεων που οδήγησαν στην δημιουργία των νευρωνικών δικτύων (τεχνητή Νοημοσύνη). Κορυφή και σήμερα στην έρευνα με τους μεγαλύτερους οργανισμούς.

NVIDIA at Mobile World Congress: 5G Meets AI
Ο CEO της NVIDIA τα …εξηγάει όλα στην ομιλία του πριν μια εβδομάδα:
Το hardware ήδη καταργήθηκε! Ένα και μόνο, το πιλοτικό κομπιούτερ της εταιρίας αντικαθιστά την λειτουργία 200 σέρβερ με ΜΟΝΟ software, με την βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης. Θα μας εξηπηρετεί με …κομπιούτιγκ στο “χείλος”.
Αυτό σημαίνει απίστευτη μείωση κοστών…
Θα χρειαστεί και το 5G. Χωρίς αυτό δεν γίνεται edge computing.

Edge computing: Τέρμα τα κινητά και τα pc. Θα έχουμε μια οθόνη, μεγαλύτερη , ή μικρότερη, η οποία θα επικοινωνεί κατευθείαν με το σύννεφο μέσω 5G. (Με μεγάλη ταχύτητα και Low Latency) Τίποτε άλλο πάνω μας. Το κομπιούτερ θα είναι στο σύννεφο. Ένα για όλους μας.

Το εκπληκτικό μονοπάτι περιοχής Βαλσαμιώτη στην Κρήτη και το …Τρυπιο φράγμα.
Ένα ακόμα καταπληκτικό οδοιπορικό – ρεπορτάζ του Ιωσήφ Παπαδόπουλου, ανεξάρτητου δημοσιογράφου, φίλου της εκπομπής μας.
Θα καταλάβετε γιατί τα φράγματα και άλλα τέτοια έργα στην χώρα μας αποτυγχάνουν λειτουργικά.
Σε άλλες χώρες, αυτά, είναι παραδείγματα προς μίμηση.
Υγροβιότοπους 😊 φτιάχνουν με φράγματα στην Γερμανία.
Όχι” τρύπια” 😩 πράγματα
Δείτε και την νεότερη οικολογική ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα, καλές πρακτικές και νεότερα στοιχεία για την αντιμετώπιση της κλιματικλής αλαγής από τον φίλο μας Τάσο Κρομμύδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here