ΑΙ Super Human Government! & το πως ο κρατικός μηχανισμός ΘΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙ από την πολιτική και τους πολιτικούς.

112
Σημερινή έγκυρη παρουσίαση, μόλις ανέβηκε!
Να πως θα γίνει αυτό που σας έλεγα, ότι ο κρατικός λειτουργικός μηχανισμός θα αποσυνδεθεί τελείως από την πολιτική και τους πολιτικούς.
Η τεχνητή νοημοσύνη θα μειώσει τα κόστη λειτουργείας των δημοσίων υπηρεσιών σε βαθμό που δεν είχαμε ποτέ φανταστεί. Καταγράφοντας τα ντάτα όλων των δημοσίων υπηρεσιών του κόσμου και συγκρίνοντας τα. Αφαιρώντας και προσθέτοντας στις δραστηριότητες, στις αγορές και στα έξοδα των δημοσίων υπηρεσιών!
Ένα τελείως διαφορετικό μοντέλο που θα επιβληθεί, (θα επιλεχθεί ως μάνα εξ ουρανού) όταν εφαρμοστεί ο αλγόριθμος που έχει σχεδιαστεί για την Υπερ-Ανθρώπινη Κυβέρνηση.

Πολύ πιο σύντομα από ότι περιμέναμε…

Δείτε την εξίσωση του αλγόριθμου αυτού στο παραπάνω βίντεο που δημοσιεύθηκε πριν 3 ώρες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα είναι η αστοχία στην εκπόνηση έργων τα οποία γίνονται σχεδόν πάντα εταιροχρονισμένα, με αποτέλεσμα τα έργα να πέφτουν έξω, ή να είναι άχρηστα όταν ολοκληρωθούν, γιατί έχει αλλάξει η τεχνολογία και πρέπει στη θέση τους να φτιαχτεί κάτι άλλο..
Η αποσύνδεση των πολιτικών και της πολιτικής από το λειτουργικό μηχανισμότου κράτους, είναι θέμα ενός αλγορίθμου. Και αυτό και μόνο θα επιτύχει την ΕΚΘΕΤΙΚΗ μείωση των περιττών δραστηριοτήτων, έως και το 99%, δείχνουν οι μελέτες και τα διαγράμματα στο βίντεο.
Διότι, σήμερα, σχεδόν το 100% των δημοσίων έργων (και εν γένει εξόδων οπιυ γίνονται) που αρχικά σχεδιάζονται και εν τέλει ολοκληρώνονται, βγαίνει αναχρονιστικό και μέχρι να ολοκληρωθεί και χρειάζεται κατάργηση / αντικατάσταση. (η μεγαλύτερη απώλεια για το δημόσιο χρήμα).
Μπορείτε να φανταστείτε το νέο αυτό κόσμο χωρίς πολιτικούς, πολιτική και χωρίς του… κόσμου τις περιττές απώλειες;
Ένα κόσμο που το χρήμα και ο κόπος μας να πιάνει τόπο;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here