Σημαντική εφεύρεση από Κρήτη: Φθηνή οικολογική κίνηση & θέρμανση με αιθανόλη και νερό που παράγουν τοπικά υδρογόνο & επιπλέον έργο χωρίς επι πλέον κόστη!

197
Νέα εφεύρεση από Κρήτη:

Φθηνή οικολογική κίνηση & θέρμανση με αιθανόλη και νερό που παράγουν τοπικά υδρογόνο & επιπλέον έργο χωρίς επι πλέον κόστη!

Μίγμα Αιθανόλης και νερού: “Το καύσιμο της Ελευθερίας”: Μιχάλης Καλογεράκης από Κρήτη
Μια οικολογική απάντηση στο “αέριο της Ελευθερίας” των ΗΠΑ.
Στο τμήμα Ενέργειας στις ΗΠΑ αποκαλούν “αέρια της Ελευθερίας” τα αέρια σαν αυτά που απελευθερώνονται όταν κάνουμε π…μ μετά την χώνευση,
Εμείς τους απαντάμε με αυτόματη διάσπαση του νερού σε υδρογόνο και οξυγόνο και άμεση κατανάλωση του υδρογόνου εν τω γεννάσαι για παραγωγή περισσότερου έργου κατά την καύση αιθανόλης (οινοπνεύματος). Μέχρι τώρα η αιθανόλη για καύση ήταν άνυδρη.
Για πρώτη φορά παράγεται ενέργεια με μίγμα αιθανόλης και νερού.
Η διάσπαση του νερού σε υδρογόνο και οξυγόνο γίνεται με θερμοκρασία πάνω από 500 βαθμούς την οποία απορροφά διασπώμενο και την ξανα μετατρέπει τελικά σε έργο άμεσα.
Παρέχει ψύξη στον κινητήρα μετατρέποντας την περισσευούμενη θερμότητα σε επιπλέον έργο.
Το υδρογόνο κάνει την καύση τελεία και έτσι δεν δημιουργείται ούτε κάπνα στις συσκευές χρήσης.
100% καθαρός κινητήρας χωρίς να μαυρίζει ποτέ.
Και όλα αυτά χωρίς κανένα επι πλέον κόστος κατασκευής παρά μόνο μια απλή μετατροπή του κινητήρα. κόστοςε.
Για πρώτη φορά επετεύχθη μεγιστοποίηση μηχανής εσωτερικής καύσης με μηδενικό κόστος κατασκευής και νερό.
“10 εκατομμύρια στρέμματα βιομάζας θα αρκούσαν για την κίνηση και θέρμανση όλης της Ελλάδας”…

Περισσότερα απόψε στις 6 με 7. Ζω Οικολογικά από την τηλεόραση του Σταρτ.

Νέα εφεύρεση από Κρήτη: Φθηνή οικολογική κίνηση & θέρμανση με αιθανόλη και νερό που παράγουν τοπικά υδρογόνο & επιπλέον έργο χωρίς επι πλέον κόστη! Κάτι που μπορεί ο καθένας να κάνει εύκολα μόνος του.
Ευχαριστώ τον φίλο της εκπομπής Ελεύθερο Δημοσιογράφο Ιωσήφ Παπαδόπουλο για τις αποκλειστικές συνεντεύξεις που του έχει πάρει και την άδεια προβολής που μας έδωσε. Προβάλαμε ήδη αρκετές στην εκπομπή μας και θα συνεχίσουμε. Αξίζει να τις δείτε όλες: https://www.youtube.com/user/JosephPapado/videos
Το κανάλι του αδέσμευτου δημοσιογράφου Ιωσήφ Παπαδόπουλου, με ενδιαφέροντα στον χώρο των υπερελαφρών πτητικών αεραθλητικών μηχανών, των πάσης φύσεως ταξιδίων…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here